Menu
(skifter efter sæson)
Snacks
Oliven
Østers med mignonette sauce
"Baguette" med skinke
Sprødt med karl Johan
Forretter
Hvide asparges og velouté og comté
Kammuslinger med spinat og skaldyrsbisque
Røget laks fra nyborg royal smokehouse
kyllingelever parfait med løg confiture og surt
Snegle a la bourgogne med hvidløg og persille
Oksetatar med bitre salater og grov sennep
Hovedretter
Stegt pighvarre med havesyre sauce
Farseret Frilandskylling med morkelsauce
Lamme culotte med ratatouille a la "Ratatouille"
Peberbøf med haricots verts og pommes dauphinoise
Desserter
Oste med confiture og toast
Pocherede rabarber med kardemomme og panna cotta
Crepes a la suzette med vaniljeis og orange sauce
Svesker i brændevin med fløde parfait og karamel
Æble tarte fine med syltede korender og vaniljeis
Priser er incl. moms ex levering
